Blesk.HU

Liptai Claudia: Orvosok nélkül megszabadultam a visszértől, és bepereltek

Monika Bagárová
● 12:30

Az Országos Flebológiai Központ a múlt hónapban beperelte Liptai Claudia magyar színésznőt, televíziós műsorvezetőt. Egy TV-interjúban Claudia arról beszélt, hogy nagyon gyorsan sikerült megszabadulnia a visszerektől a lábán műtét és más modern drága technikák – lézer, szkleroterápia, phlebectomia stb. – nélkül. Emiatt jelentősen csökkent azon kliensek száma, akik phlebológiai magánklinikán kívánják igénybe venni a hivatásos orvosok szolgáltatásait. A bíróság döntése alig néhány napja lépett hatályba. Claudia megnyerte az ügyet, mi pedig elmondjuk a részleteket.

Tiszteletem Claudia! Mondja, miért perelték be?

Jó napot. Az egész néhány hónapja kezdődött. Az egyik tévéműsorban elmondtam, hogyan vigyázok magamra, megosztottam a titkaimat. Kitértem a visszér témára is, mert ez sok nőre igaz. Jómagam is több mint egy évig küzdöttem ezzel a problémával, vizsgálaton estem át, ami a vénás kiáramlás megsértését tárta fel. Nem dicsekedhetek jó genetikával, anyámtól örököltem a vénás problémákat. De én is hibás vagyok - szinte mindig a állok, magassarkúban járok stb. Teljesen természetes, hogy az évek során visszér alakult ki nálam. Duzzadt vénák, csúnya kapilláris hálók, állandó sajgó fájdalom a lábakban... Ijesztő visszaemlékezni! De nézze meg most a lábamat – tökéletesen néz ki. És ez egyáltalán nem a phlebológusok, sebészek vagy más szakemberek érdeme. Általában nem javaslom senkinek, hogy kés alá menjen: kockázatos, hosszú rehabilitációra van szükség, ráadásul nincs rá lehetőség, hogy a probléma ne térjen vissza hamarosan. Szerencsére van egy sokkal egyszerűbb és olcsóbb módja a visszerek megszabadulásának, amit szívesen megosztok. Ennek eredményeként körülbelül egy héttel az adás után kaptam egy levelet a Magyar Flebológus Kollégiumtól azzal a kéréssel, hogy cáfoljam meg az adásban elmondottakat.

Természetesen nem értettem egyet, mert az igazat mondtam. Az pedig, hogy most vevőhiánytól szenvednek, nem az én problémám. Sokan mára megtanulták, hogy orvosi segítség nélkül is vigyázzanak az egészségükre, ráadásul sokkal olcsóbb is!

És ezután mi történt?

Ffenyegető hívásokat és üzeneteket kaptam a közösségi médiában. Valahonnan megszerezték a telefonszámomat, és naponta hívtak, így számot kellett váltanom, és még testőrt is kellett fogadnom. Igen, idegesítettek! Aztán bíróság elé vittek.

Meglepte?

Nem, nagyon mérges lettem! A haszonszerzés érdekében ezek a szégyentelen emberek minden ésszerű határt átléptek. Megkerestem az ügyvédemet tanácsért. Megnyugtatott, biztosított arról, hogy minden bizonnyal megnyerem a pert a bíróságon, mert az igazság az én oldalamon van. És így történt! A bíró a javamra döntött, és a felperesek 16 000 euró kártérítést fizettek nekem. A teljes összeget egy gyermekjótékonysági alapítványnak ajánlottam fel.

Tehát mi a fő oka ennek az incidensnek?

Az a helyzet, hogy az egész országnak elmondtam egy gyógymódot, amely rövid időn belül segített meggyógyítani a varikózist. Ez az Venisal– vadgesztenye magvak és árnika virágok kivonatán, mészáros seprűgyökéren, troxerutinon és egyéb hatóanyagokon alapuló növényi gél. A gél gyorsan felszívódik a bőrbe, és már az első alkalmazástól kezdve elindítja a szövetek és az erek intenzív regenerációs folyamatát. A termék egyedi technológiával készül, kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. Az Venisal néhány hét alatt hatékonyan megszünteti a visszér összes tünetét és külső jelét, emellett javítja a bőr állapotát, simábbá, fiatalabbá és rugalmasabbá teszi azt.

Egy barátom, aki tud a visszérproblémámról, nem sokkal ezelőtt felhívott, és mesélt erről a termékről. Ő maga használta az Venisalt, ezért magabiztosan ajánlotta nekem ezt a gélt. Őszintén szólva kételkedtem... Annyi olyan termék van most a piacon, amelyek állítólag csodás tulajdonságokkal rendelkeznek, de valójában csak marketingfogás! Ám amikor elküldte nekem a tökéletes lábáról készült fotóit, a visszér legkisebb jele nélkül, azonnal megrendeltem ezt a terméket. Az eredmény lenyűgözött! Mindössze 8-10 nap alatt jelentős javulást észleltem - a vénák kevésbé láthatóak lettek, és a lábam megszűnt duzzadni és fájni. Folytattam az Venisal használatát, és néhány hét múlva teljesen eltűntek a rettenetes visszerek! Most úgy repkedek, mint egy pillangó, mintha megint 20 lennék. Csodálatos érzés! Hogy ne dicsekednék és nem mesélnék mindenkinek erről a "varázspálcámról"?

Mondja el, hogyan is működik az Venisal?

Mint mondtam, ez a gél növényi kivonatok egész komplexét tartalmazza, amelyek hihetetlen gyógyító hatást fejtenek ki.

A mentol javítja a véráramlást az alsó végtagok vénáiban, csökkenti a fájdalmat, enyhíti a görcsöket, izomfeszülést és fáradtságot a lábakban.

A vadgesztenyemag és a tölgyfa kéreg kivonata megszünteti a gyulladásos folyamatokat az erekben. A troxerutin pedig növeli az érrendszeri tónust, és sűrűbbé és rugalmasabbá teszi a felületes és mélyvénák falát. Ennek köszönhetően megszűnik a halálos vénás vérzés kialakulásának kockázata.

Hentesseprű gyökér, árnika kivonat és útifű hígítja a vért és javítja a vérkeringést. Így a nyirokfolyadék kiáramlása normalizálódik - és a vérrögök megszűnnek

A ginzeng és a ginkgo biloba levelek kivonata normalizálja a vénás billentyűk működését, és az izompumpa ismét elkezdi a vért a szívbe pumpálni a mély, nem pedig a bőr alatti vénákon keresztül. Ennek köszönhetően a felületes vénákból a felesleges terhelés megszűnik, és a vér újra szabadon kering. Ennek eredményeként az erek meggyógyulnak, és megszűnnek kinyúlni a bőr felszíne fölé - és a kapilláris hálózat eltűnik.

A mai napig az Venisal kétségtelenül a legjobb termék a varikózisok hatékony kezelésére és megbízható megelőzésére.

Biztosan egy szer, melyet nem mindenki engedhet meg magának?

Egyáltalán nem! Összehasonlítva azzal a pénzzel, amit egy műtétre vagy a varikózisok kezelésének más módszerére költhetnék egy flebológussal, ez aszer mindenki számára megfizethető. Van azonban egy figyelmeztetés: az Venisal csak online értékesítik, a hivatalos gyártótól. Tehát ne gyógyszertárban keresse ezt a gélt.

Mennyi ideig kell az Venisal-t használni a varikózisok teljes gyógyulásához?

Nos, itt minden egyéni és a vénák állapotától függ... A kúra átlagosan körülbelül 4-6 hétig tart, ez az idő elég ahhoz, hogy lábai újra egészségesek és szépek legyenek! A lényeg az, hogy kövesse az utasításokat - rendszeresen alkalmazza a gélt napi 2-3 alkalommal. A legjobb eredmény érdekében használjon kompressziós harisnyát.

Claudia, köszönöm az érdekes interjút! Szeretne valamit kívánni olvasóinknak?

Én is köszönöm! Mindenekelőtt azt kívánom, hogy folyóiratának olvasói ne vegyenek igénybe olyan szakemberek szolgálatát, akik egyszerűen csak profitálni akarnak költségükön. Valójában ma számos természetes és olcsó eszköz létezik, amelyek lehetővé teszik a kívánt eredmény elérését túlfizetés nélkül, otthon és rövid időn belül. Ha aggódik a visszér miatt - próbálja ki az Venisal-t , ez egy bevált és hatékony gyógyszer, amely valóban egyszer s mindenkorra megoldja a visszér problémát! Legyetek egészségesek! Tisztelettel Liptai Claudia.

Venisal

Venisal 50%

22998 HUF
11499 HUF

véget ér:

00

ÓRA

:
28

PERC

:
41

MÁSODPERC

Hozzászólások

Kulcsár Zsuzsanna
Valaki próbálta már? Tényleg segít? Azt döntöttem. hpgy rendelek anyámnak, és egyben kipróbálom én is
Koncz Csenge
A szer működik! Nézzétek meg a lábamat gél használata előtt és utána:
Szepes Csilla
Én is el akarom kezdeni az Venisal használatát. Szerintem Liptai Claudia nem fog hazudni... Nagyon szeretnék szép lábakat visszér nélkül, különben szégyellem, és állandóan hosszú ruhák és farmerek alá kell rejtegetnem :(
Kálmán Natália
Egy hete kaptam az Venisalt. Ez idő alatt a lábakon a vénák kevésbé szembetűnőek, a kapilláris csillagok is alig látszanak. Határozottan ajánlom!
Gyarmati Kíra
Van egy kérdésem: fizetni egyből kell, vagy utánvéttel?
Polyák Renáta
Utánvétes fizetés van, szóval teljesen biztonságos. Én magam is már egy hónapja használom ezt a gélt, és nagyon elégedett vagyok az eredményekkel! Régen nagyon fájt a bokám, ha változott az időjárás, de most már nem érzek semmi kellemetlenséget. És láthatóan szexuálisabb lett a járásom, mert az elmúlt héten már 2 férfi keresett meg ismerkedni. Ahah, ez nagyon jó érzés! De házas vagyok :)
Bodnár Blanka
Most rendeltem néhány csomag Venisalt. Alig várom, hogy elkezdhessem használni ezt a gélt!!!
Pálfi Bettina
Rendeltem az Venisalt én is. Thrombophlebitisem van, nem akarok műtétet.... drága és sok a kockázat. Amint megkapom a kezelést, megosztom az eredményeket.
Pataki Blanka
Második hete használom az Venisalt.A haladás nyilvánvaló. A varikózus vénák a szeme láttámra tűntek el. Az erek tónusosak! Istenem, nem hiszem el a szerencsém. Miért nem hallottam korábban erről a termékről? Köszönöm Claudia!!
Markó Bella
Igen, ennek a gélnek az eredménye valóban igaz! Egy általam ismert flebológus tanácsolta neki "titokban" :) Ő és a kollégái titkolják az ilyen szereket, mert nem kifizetődő számukra a kliensek önálló kezelése. Persze kellemetlen, de biznisz. Nincs mit tenni
Földi Katalin
Lányok, ez a termék csodálatos! 3 hét alatt sokkal jobb lett a lábam! Az érgyulladás megszűnt, az ödéma alábbhagyott, már nem érzek fájdalmat, még akkor sem, ha egész napot a lábamon töltök. És évek óta először hordtam magassarkút is! :)
Áts Barbara
Sok jót hallottam az Venisalről a kollégáimtól, de magam még nem próbáltam ki. Ezt a gélt a varikózisok megelőzésére is érdemes használni, így talán most elkezdem. Nem várom meg, amíg komoly problémák jelentkeznek. Ráadásul most akció van folyamatban, ne maradj le róla!
Privacy Policy